رفتن به بالا

لواسان , پایگاه اینترنتی نشریه رسمی شهر لواسان

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶
  • الأربعاء ۲۴ ربيع أول ۱۴۳۹
  • 2017 Wednesday 13 December
    تهران لطیف
    ۴(°C)
    وزش باد ٧(mph)
    فشار ٢۶.١٨(in)
    محدوده دید ۶.٠(mi)
    اشعه فرابنفش 0-Low
    رطوبت ٢۶.١٨(in)
اوقات شرعی

شاید بی‌راه نباشد گفتن اینکه غذای ایتالیایی یکی از سالم‌ترین و پرطرفدارترین غذای ملل است، بسیاری از رستوران‌های مطرح پایتخت نیز در منوی غذایی خود انواع متفاوت و خوش‌خوراک پاستاها و پیتزاها را گنجانده‌اند و شاید اشتباه نباشد گفتن اینکه پرطرفدارترین رستوران‌های فرنگی پایتخت نیز رستوران‌های ایتالیایی هستند. به‌ جرئت می‌توان گفت که همه به‌نوعی […]

شاید بی‌راه نباشد گفتن اینکه غذای ایتالیایی یکی از سالم‌ترین و پرطرفدارترین غذای ملل است، بسیاری از رستوران‌های مطرح پایتخت نیز در منوی غذایی خود انواع متفاوت و خوش‌خوراک پاستاها و پیتزاها را گنجانده‌اند و شاید اشتباه نباشد گفتن اینکه پرطرفدارترین رستوران‌های فرنگی پایتخت نیز رستوران‌های ایتالیایی هستند.

به‌ جرئت می‌توان گفت که همه به‌نوعی غذاهای ایتالیایی را دوست دارند و از خوردن غذاهای ایتالیایی لذت زیادی می‌برند.
اسم رستوران پرسه را شاید خیلی از شما شنیده باشید، از اینستاگرام گرفته تا بیلبورد و پیک‌های تبلیغاتی مختلف، رستورانی که جز اولین رستوران‌های ایتالیایی شهر لواسان می‌باشد. از افتتاح این رستوران با غذاهای متنوع و خوشمزه‌اش چهار سال می‌گذرد.

 به سراغ مدیریت رستوران پرسه، ایمان محولاتی، جوان باانرژی و بسیار توانا رفتیم و دقایقی هرچند کوتاه اما پربار پای صحبت او نشستیم.

فضای رستوران انسان را مجذوب سادگی و آرامش خود می‌کرد، اصلاً در چنین مکانی تازه معنی سادگی را احساس می‌کنید، عجیب هم نیست چون ایمان محولاتی مهندسی معماری دارد و از ذوق و سلیقه شخصی خودش در دکوراسیون رستوران بهره گرفته است.

در ادامه مصاحبه جذاب و خواندنی نشریه لواسان با مدیریت رستوران پرسه را می‌خوانید.

نشریه لواسان: ضمن معرفی خودتان بفرمایید چطور شد که به تهیه غذا و رستوران‌داری علاقه‌مند شدید؟ اصلاً چرا رستوران ایتالیایی!؟

«با لبخند» خوشحالم از تشریف‌فرمایی شما، ایمان محولاتی هستم متولد ۱۳۶۲ با مدرک لیسانس معماری، از کودکی و سنین پایین به حرفه و هنر آشپزی علاقه‌ای ویژه داشتم و به زمانی رسید که ما باید برای زندگی خود تصمیمات مهم در حوزه انتخاب حرفه شغلی خود می‌گرفتیم و آینده را می‌ساختیم، با مشورت یکی از دوستان نزدیکم و خواهرم اشتیاق من دوچندان شد و همراه آنان اقدام به افتتاح رستوران نمودیم و از شغل مهندسی بیرون آمدم.

در ابتدا سرمایه خیلی کم و اندک بود، با کمک خدا و دوستان توانستیم به کار خود طی چند سال اخیر ازلحاظ مکانی و پرسنل  وسعت بدهیم.  دی‌ماه ۱۳۹۲ شروع به فعالیت کردیم و طبق ذائقه خود و جامعه پیش رفتیم، زمانی بود که تقاضای جامعه برای غذاهای ایتالیایی مثل پاستا ها و پیتزاها بسیار بالابود و تصمیم گرفتیم در این عرصه فعالیت کنیم.

نشریه لواسان: شما در بحث کارآفرینی هم موفق بوده‌اید، در حال حاضر چه میزان در مجموعه پرسه اشتغال زایی به وجود آورده اید؟

تعداد کارکنان در ماه‌های مختلف متغیر است؛ اکنون به‌طور مستقیم بیش از پانزده نفر و ده نفر به صورت غیر مستقیم مشغول فعالیت در رستوران پرسه می‌باشند.

نشریه لواسان: رستوران پرسه از زمان افتتاح تاکنون چه پیشرفت‌هایی داشته است؟

در ابتدا که شروع به فعالیت کردیم تعداد پرسنل ۳ نفر بود و این ۳نفر تنها در آشپزخانه فعالیت می‌کردند که گهگاه بنده نیز به آن‌ها اضافه می‌شدم و به آن‌ها کمک می‌کردم و چون حرفه‌ای هم نبودند مورد آموزش نیز قرار می‌گرفتند، یعنی نیرویی به‌عنوان سالن دار نداشتیم و کار سفارش گیری، جمع‌کردن میز و … را خودمان انجام می‌دادیم، به خاطر پایین آوردن هزینه‌ها سختی‌های زیادی را متحمل شدیم چراکه در ابتدا مشتری آنچنانی نداشتیم. تا زمانی که  با توجه به کیفیت، تقاضا بسیار زیاد شد و به همین سبب نیروهای خدماتی را افزایش دادیم و پس از مدتی به دلیل کم بودن فضای رستوران نقل‌مکان کردیم.

نشریه لواسان: طی چند سال اخیر استقبال مردم از رستوران شما چشم‌گیر بود؛ چند درصد مشتری ثابت و همیشگی دارید؟

تعداد مشتری‌ها به فصل و عملکرد رقبا بازمی‌گردد، با توجه به این موضوع که اخیراً تعداد زیادی هم رستوران در شهر لواسان راه‌اندازی شده، کمی با ریزش مشتری روبرو بودیم اما به‌جرئت می‌توان گفت ۷۰ درصد از مشتریان رستوران پرسه مشتری ثابت می‌باشند.

نشریه لواسان: هرگز از انتخاب رستوران‌داری پشیمان نشدید ؟

این کار شغلی بسیار پردردسر و پرمشغله است و واقعاً صبر زیادی می‌خواهد، به طبع با افزایش نفرات خدماتی رستوران، کنترل کردنشان واقعاً دشوار می‌شود. اما داشتن دو شریک کاری نکته مثبتی است که وجود دارد و بارکاری تقریباً کم‌تر هست، لیکن اگر عاشق شغلتان باشید تحمل چنین مشکلاتی راحت خواهد بود.

نشریه لواسان: رستوران پرسه چه خدماتی را به مشتریان خود ارائه می‌دهد؟

سعی رستوران پرسه همیشه بر راضی نگه‌داشتن مشتریان بوده و همیشه بهترین سرویس‌دهی و کیفیت غذایی را به مشتریان خود ارائه داده‌ایم. اگر منظورتان از خدمات سرویسی خیلی خاص هست، هیچ موقع ما سرویس خیلی خاص برای مشتری نداشتیم و همیشه سعی کرده‌ایم رستوران را در سطحی نگهداریم که بتوانیم قشر زیادی از جامعه را بازار هدف خود قرار دهیم و مخاطب ما تاکنون فقط یک قشر خاص از جامعه نبوده است.

نشریه لواسان: همین سادگی رمز موفقیت و خاص بودنتان بوده است؟

شاید هم این‌طور که می‌گویید می‌باشد؛ رستوران از آن دسته از شغل‌هایی است که باید حضور همیشگی داشته باشید، اگر زندگی خانوادگی به من اجازه می‌داد شب‌ها نیز در رستوران می‌ماندم، پرسنل همیشه احساس امنیت رادارند و به قولی دست از پا خطا نمی‌کنند. این کنترل به کیفیت سرویس‌دهی و … اضافه می‌کند و جزء اصول رستوران پرسه می‌باشد.

نشریه لواسان: برخی از مشتریان می‌گویند کیفیت غذاها بسیار خوب است اما قیمت‌ها بالا می‌باشد، این گفته تا چه حد درست می‌باشد؟

موضوعاتی همچون رقابت با دیگر رستوران‌ها و کیفیت تهیه مواد اولیه غذاها، فاکتورهایی است که بر قیمت غذا تأثیر می‌گذارد.

پرسه بهترین متریال و بالاترین سطح کیفی در کشور را به مشتریان خود ارائه می‌دهد که این نکته هزینه‌ها را افزایش می‌دهد، وقتی هزینه بالا می‌رود بر قیمت غذاها نیز تأثیر می‌گذارد.

ترجیح دادیم قیمت را پایین نیاوریم و متناسب با آن کیفیت را هم عالی نگهداریم. هیچ‌وقت نباید پیتزای یک رستوران را با پیتزای رستوران دیگر مقایسه کرد. چراکه کیفیت و متریال غذای هر مکان با مکان دیگر مطمئناً متفاوت خواهد بود. موضوع بسیار بااهمیتی است که بسیاری از دوستان به آن توجه نمی‌کنند، ما نیز می‌توانستیم قیمت‌ها را پایین بیاوریم ولی به طبع کیفیت هم افت می‌کرد. اما هیچ موقع این ریسک را نخواهیم کرد و همیشه از بهترین مواد اولیه برای پخت خوراک‌های رستوران استفاده می‌کنیم.

نشریه لواسان: در پایان آرزوی شما بعدازاین تلاش‌های بی‌وقفه چه می‌باشد؟

«با خنده» من هیچ آرزویی ندارم، تنها اگر موقعیت شغلی ایجاب کند شاید به کارم وسعت بدهم ولی واقعیت این است زندگی شخصی برایم مهم‌تر و باارزش‌تر از بیزینس می‌باشد.

در پایان گزارشگر نشریه لواسان پس از صرف غذا در رستوران پرسه، گفت: رستوران پرسه غذاهای خوشمزه ایتالیایی را با همان طعم اصیل و بالاترین کیفیت به مشتریان خود ارائه می‌دهد، اگر می‌خواهید چندساعتی از شلوغی‌های بی‌پایان شهر فارغ شوید و در فضایی که آرامش را القاء می‌کند، طعم لذیذ خوراک‌هایش جزئی از خاطراتتان ‌شود، به رستوران پرسه سری بزنید.

اخبار مرتبط

نظرات

نمونه سوالات استخدامی قالب وردپرس

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد